Riktiga män har keps och läslampaHjältarnas egna kommentar angåendet det här, tidigare under veckan:

Dagens huvuvmål var som en bilderna antyder att köpa varsin cykelkeps. Lars-Åke hade nog valt att utrycka det lite annorlunda, men det kommer vi till senare.

Carlo slog på sin radar i varrenda stad, by och håla vi körde igenom, men detta till trots fick vi inga cykelkepsar. Efter 10-12 mil var vi ganska desperata, och då cykelaffären i Alba hade sålt slut på sina, köpte jag och Lars "Papparazzi" Aronsson varsin "bandana" istället (en grunka man knyter runt huvudet, som en pirat). Kalle föraktar dem så till den milda grad, att när vi väl hittade en cykelaffär med kepsar, 6 kilometer hemifrån, köpte han såpass många att han faktiskt fick grossistpris (!!). Personalen på birger har nu nya profilkläder att se fram emot; "Man skall sälja glass med still", muttrar Kalle.

Om vi nu istället frågar Lars vad han säger om dagen, så var ett besök på Bruno Rivettis vingård huvudmålet där vi köpte på oss en aningen för stor mängd vin (hur vi skall lyckas packa in allt i bilen är en senare fråga). Vi åkte igenom Langhe och Monferrato. Landskapet är fullkomligt nerlusat med pitoreska små byar och borgar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback